Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1/2 l śmietany kremówki 1/3 szklanka cukru pudru 1 łyżeczka cukru waniliowego 1 łyżka żelatyny owoce do dekoracji Żelatynę namoczyć w 4 łyżkach wody, podgrzać i ostudzić. Kremówkę ubić z cukrem pudrem i cukrem waniliowym, zmiksować z żelatyną, ubijając 2 min. Masę wyłożyć do formy posmarowanej masłem w kształcie gwiazdy, wstawić do lodówki do stężenia. Po wyjęciu udekorować owocami

  • 4 lata później...
  • 2 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.