ina12 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 1/2 l śmietany kremówki 1/3 szklanka cukru pudru 1 łyżeczka cukru waniliowego 1 łyżka żelatyny owoce do dekoracji Żelatynę namoczyć w 4 łyżkach wody, podgrzać i ostudzić. Kremówkę ubić z cukrem pudrem i cukrem waniliowym, zmiksować z żelatyną, ubijając 2 min. Masę wyłożyć do formy posmarowanej masłem w kształcie gwiazdy, wstawić do lodówki do stężenia. Po wyjęciu udekorować owocami Cytuj
Gość zagotowana Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tak proste, że aż żal nie sprobować ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.