Beella Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Kotlety schabowe będą miały lepszy smak jak je wcześniej rozbijemy,posypiemy wegetą,pieprzem mielonym,ułożymy jeden na drugim jak większa ilość i w środek między nie włożymy kawałeczki świeżego czosnku. Talerzyk przykrywamy folią aluminiową i wstawiamy do lodówki na dwie godzinki. Później tradycyjnie obtaczam w mące,jajku i bułce tartej połączonej z panierką i smażę na oleju. Zamiast panierki można do bułki zetrzeć kawałek suchego chrzanu jak się ma w posiadaniu. Pozdrawiam. Cytuj
zuzanna Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ja robię podobnie, przyprawiam je plus moczę w jajku i odstawiam na całą noc. Na drugi dzień obtaczam w bułce smażę i gotowe. Są chrupiące i smaczne. Cytuj
sylwuśka Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Hej Dziewczynki :D ja wsumie schabowe robie podobnie :D nacieram je przyprawami, a puźniej obtaczam w bułce i jajku lub najpierw w jajku i w bułce i smaże na patelnie :D Cytuj
BeaGa Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 A ja kotlety smażę na margarynie, są pulchne i miękutkie. Moja teściowa mnie tego nauczyła :D Cytuj
beza Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 ja kotlety dzien wczesniej marynuje w cebuli i czosnku. potem sa miękkie i kruche. pyszne Cytuj
mart Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 ja mocze je kilka godzin w mleku, sa bardzo kruche Cytuj
Luczexx Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2009 jak schabowe, to tylko na smalcu! Cytuj
SwojskieSpecjaly_pl Opublikowano 8 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2012 uwielbiam schaboszczaki:) ja obsypuję wegetą, potem w jajko w bułkę, jeszcze raz w jajko i bułkę i na patelnię. Są rewelacyjne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.