Beella Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Składniki: 1-2wędzone makrelki zależy dla ilu osób szykuje się kolacyjkę lub śniadanko cebulka 3górki kiszone pieprz po łyżce majonezu i musztardy(połączyć) Przygotowanie: Z makreli usuwamy ości i skórę.Rozdrabiamy widelcem w salaterce,dodajemy pokrojone w kostkę ogórki i cebulkę.Łączymy z uzyskanym sosem,przyprawiamy pieprzem i wstawiamy do lodówki żeby się przegryzła. Cytuj
mart Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 +ugotowane i pokrojone w kostke jajka +groszek obowiazkowo! Cytuj
Beella Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Z takimi składnikami nie jadłam :D muszę spróbować :roll: Cytuj
figiel Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 W moich stronach jeszcze dodają starty żółty ser :D . Ta pasta jest b.dobra ,tu podawana na wigilię . Cytuj
mart Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wiec jak widac co by sie nie dodalo jest pyszna:) Cytuj
zebcia Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Potwierdzam jest pyszna i często sobie do chlebka robię z tym, że ogórka i żółty ser ścieram na grubej tarce. Chyba dziś znowu zrobię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.