k@sia Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Składniki: 1 kapusta pekińska puszka kukurydzy 1 cebula czerwona litrowy słoik korniszonów 1 szkl. ryżu ugotowana na sypko mały jogurt naturalny 3-4 łyżki majonezu koperek sól, pieprz Kapustę poszatkować, cebulę pokroić w półplasterki, ogórki w kostkę, wrzucić do miski, dodać kukurydzę i ryż, zalać jogurtem wymieszanym z majonezem i koperkiem, przyprawić, wymieszać. Smacznego :D Cytuj
Stokrotka Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 Zrobiłam sałatkę na niedzielę, zniknęła w oka mgnieniu. Polecam Cytuj
k@sia Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2010 Ooo, jak fajnie, że wypróbowałaś i że smakowała :D Cytuj
Stokrotka Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2010 Zrobiłam sałatkę znowu i tym razem mam zdjęcia :) Przed dodaniem do sałatki lekko posoliłam i skropiłam olejem cebulkę, dzięki temu miała delikatniejszy smak. Polecam jeszcze raz ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi