Miuriel Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Takie cudo znalazłam na strychu. Może ktoś wie co to jest i jak to można wykorzystać? Cytuj
mart Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Mysle ze jest to forma do pieczenia orzeszkow grzybkow idt,ciasto sie robi takie jak na babeczki, wkladasz do foremek,zamykasz i pieczesz,mozna je pozniej przelozyc kremem,zanurzyc w czekoladzie, wygladaja pieknie. Cytuj
Beella Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgadzam się z Tobą to jest forma do pieczenia takich cudeńków.Używałam takich tylko że dużo,dużo większych. Cytuj
Miuriel Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dzięki wielkie. Troszeczkę pogrzebałam i okazuje się że na tym forum też jest przepis na te orzeszki. Kusi mnie teraz żeby to wypróbować. Jak się udadzą to się na pewno pochwalę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi