asienka19873 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Skladniki: 1 opakowanie budyniu czekoladowego 50g cukru 1 litr tlustego mleka 0.5 tabliczki gorzkiej czekolady na sos: 1 lyzeczka maki ziemniaczanej 1 opakowanie cukru waniliowego 1 jajko 2 lyzki cukru Wykonanie: Zrobic budyn zgodnie z instrukcja na opakowaniu Kiedy budyn bedzie jeszcze cieply przelac go do 4 filizanek i wstawic go na 2 godziny do lodowki W garnku wymieszac pozostale 0.5 litra mleka z maka i cukrem waniliowym W kubku polaczyc jajko z cukrem i mieszajac wlac do mleka i zagotowac.Zdjac garnek z ognia. Wyjac budyn z filizanek,polac go sosem i posypac obficie starta czekolada.Pycha:-) Cytuj
EWA1992 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Apetycznie wygląda Twój pudding i zapewne jest w smaku pycha. Jak wypróbuje dam znać. Pozdrawiam. Cytuj
asienka19873 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 a dziekuje ci Ewo:-) to nic wielkiego i trudnego:-) mozna powiedziec ze to takie ,,ozywienie" zwyklego budyniu :-) mam nadzieje ze pudding bedzie smakowal. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.