Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skladniki:

  • 1 opakowanie budyniu czekoladowego
  • 50g cukru
  • 1 litr tlustego mleka
  • 0.5 tabliczki gorzkiej czekolady
na sos:

  • 1 lyzeczka maki ziemniaczanej
  • 1 opakowanie cukru waniliowego
  • 1 jajko
  • 2 lyzki cukru

Wykonanie:

  • Zrobic budyn zgodnie z instrukcja na opakowaniu
  • Kiedy budyn bedzie jeszcze cieply przelac go do 4 filizanek i wstawic go na 2 godziny do lodowki
  • W garnku wymieszac pozostale 0.5 litra mleka z maka i cukrem waniliowym
  • W kubku polaczyc jajko z cukrem i mieszajac wlac do mleka i zagotowac.Zdjac garnek z ognia.
  • Wyjac budyn z filizanek,polac go sosem i posypac obficie starta czekolada.Pycha:-)

post-6578-1228691847_thumb.jpg

Opublikowano

a dziekuje ci Ewo:-) to nic wielkiego i trudnego:-) mozna powiedziec ze to takie ,,ozywienie" zwyklego budyniu :-) mam nadzieje ze pudding bedzie smakowal. Pozdrawiam serdecznie!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.