Tajgusia Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 :) Witajcie. Przypadkiem trafilam na smaczny.pl bo mojemu 16 letniemu synowi zatesknilo sie za faworkami/chrustami ktore jadlo ostatni raz 4 lata temu w Polsce. Od 11 lat mieszkam w Holandii, mam 16 letniego syna i kochanego psa. Tesknie za polskim jedzonkiem, takim jak moja babcia zawsze robil. Moja mama tez dobrze gotuje ale od paru lat stosuje kuchnie 5 przemian i wszystko ma niestety inny smak jak ten ktory pamietam z dziecinstwa. Nie potrafie np. zrobic dobrych buraczkow, albo sa bez smaku, albo za slone albo za slodkie :-) :) . Ciesze sie ze dzieki smaczny.pl moge Was "poznac" ! Agnieszka [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ina12 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Agnieszko witam Cię, świetnie że trafiłaś na smaczny, zapoznasz się szybko bliżej z nami i dzięki tej stronie będziesz przygotowywała potrawy które pamiętasz z dzieciństwa i nowoczesne, bardzo smaczne. Pozdrawiam Cytuj
minia51 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam Cię Agnieszko serdecznie na smacznym forum. Cytuj
Magdalena Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Cześć Agnieszko !!! jest tu pare dobrych przepisów i fajne towarzystwo pozdrawiam Magdalena :-) Cytuj
Beella Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Agnieszko tu napewno znajdziesz przepisy które cudownie przygotujesz.A prócz tego są tu wspaniali ludzie. Witamy wśród nas. Pozdrawiam Ania. Cytuj
Tajgusia Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Dziewczyny, Dzieki za tak mile i cieple przywitanie!!!!!!!! Wczoraj caly wieczor przegladalam forum i znalazlam wiele ciekawych przepisow i mam nadzieje ze uda mi sie je szybko wyprobowac. Wspaniala strona i Wspaniali ludzie!!!! Pozdrawienia, Agnieszka Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witaj Agnieszko na naszym forum. Mam nadzieję, że z naszymi przepisami i radami Twoje potrawy będą bardzo smaczne :-) Serdecznie pozdrawiam :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi