MałgosiaM Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 ryba na zimno :1 kg.ulubionej ryby świeżej lub mrożonej usmażyć w mące, jajku , bułce.Ugotować na twardo 12 jaj.Obrać ze skorupki, białka pokroić a drobną kostkę a żółtka zetrzeć na tarce drobniutkiej i wymieszać z curry[ilość dowolna] 2 cebule drobno pokroić i sparzyć gorącą wodą na sicie.1 szklanę majonezu wymieszać z 1 szkalnką keczupu.Wszystkie składniki maja być chłodne. I tak układać na półmisku..rozłożyć rybę na rybę białka wymieszane z cebulką na to rozsmarować majonez z keczupem i posypać żółtkami wymieszanymi z curry. Udekorować cytrynką i pietruszką,smacznego. :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.