ina12 Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 25 dag kiszonej kapusty jabłko pomarańcza łyżeczka posiekanych orzechów włoskich ewentualnie filiżanka winogron Sos: cebula sok z połowy cytryny 3 łyżki oleju 1/2 łyżeczki estragonu Kapustę lekko odcisnąć z soku i drobno pokroić, obrane jabłko i usunięte gniazda nasienne pokroić w słupki. Obrane pomarańczę podzielić na cząstki. Wymieszać kapustę z jabłkiem, pomarańczą, orzechami, winogronami i przełożyć do salaterki. Przygotować sos: obrana cebulę posiekać, wymieszać z drobno pokrojonym estragonem, sokiem z cytryny i olejem. Polać surówkę z sosem. Biblioteczka poradnika domowego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.