ina12 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2008 6 kostek filetów rybnych 2,5 dag masła 2 łyżki ostrej musztardy 2 łyżki śmietany łyżka drobno posiekanych korniszonów sól, pieprz Filety ułożyć w wysmarowanym masłem półmisku żaroodpornym i zapiec w piekarniku nagrzanym do 230*C. Po około 15 min wyjąć, odlać powstały płyn. W misce wymieszać razem musztardę, śmietanę, sól, pieprz i korniszony. Przykryć filety sosem musztardowym, ponownie wstawić półmisek na 10 min. do piekarnika. Podawać z frytkami. Biblioteczka poradnika domowego Cytuj
Stokrotka Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Bardzo dobra rybka. Smakowała wszystkim domownikom. Smaczna odmiana na piątkowy obiad. Polecam :-( Cytuj
ina12 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2009 Stokrotko bardzo dziękuję za wypróbowanie i opinię. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.