kk Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam Już dwa razy jadłem u znajomych mięsiwo, podane na ciepło, na kolację. Raz były to kawał karczku i schabu, a innym razem szynki. Postanowiłem sam zrobić coś takiego. Ładny schabik mam - nic tylko go jakoś zamarynować i upiec. Mozecie polecić jakiś sprawdzony sposób, aby mięso nie było zbyt suche ? Z góry dzięki Cytuj
Kasiulek Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Trochę po czasie ale i tak odpisze: ja piekę mięso w rękawie foliowym i wlewam do niego około pół szklanki wody. Oraz piekę około 45-55 minut- wtedy mięsko nie jest suche. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.