Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Już dwa razy jadłem u znajomych mięsiwo, podane na ciepło, na kolację. Raz były to kawał karczku i schabu, a innym razem szynki. Postanowiłem sam zrobić coś takiego. Ładny schabik mam - nic tylko go jakoś zamarynować i upiec. Mozecie polecić jakiś sprawdzony sposób, aby mięso nie było zbyt suche ? Z góry dzięki

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trochę po czasie ale i tak odpisze: ja piekę mięso w rękawie foliowym i wlewam do niego około pół szklanki wody. Oraz piekę około 45-55 minut- wtedy mięsko nie jest suche.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.