Misiek.N Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Jeden z najsmaczniejszych rodzajów sałatek. Tylko, zawsze jak jem u kogoś. Sam kombinowałem już z dziesiątek przepisów i nigdy tak dobrze nie smakuje. Może macie jakieś magiczne przepisy na tego typu sałatki? Podzielcie się proszę!! Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Wejdź na stronę sałatki, są podane również przepisy na bardzo dobre sałatki z tuńczykiem. Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Linki do sałatek z tuńczykiem z naszego forum TUTAJ :) Ostatnio robiłam Warstwową sałatkę z tuńczyka i kukurydzy, polecam :) Cytuj
apsik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja najbardziej lubię sałatkę do której daję....1 woreczek ryżu ugotowanego,puszkę tuńczyka,kukurydzę,około 5 jaj i cebulkę...będę robić dzisiaj . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi