DeLarge Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Witam ponownie po dłuższej przerwie spowodowanej kłopotami zdrowotnymi, mam nadzieję że zostanę teraz na dłużej... Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Delarge witam Cię po dłuższej nieobecności i życzę dużo zdrowia. Myślałam o Tobie i myślę jeszcze o innych osobach z którymi bardzo się zaprzyjażniliśmy. Zauważyłam że zaglądają, ale niestety nie odzywają się, nie będę wymieniać, tęsknię za nimi. Ja też przez pewien okres nie mogłam być, myślałam że nas zdradziłeś, pomyliłam się, jak dobrze że jesteś nam wierny. Cytuj
Dorunia Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam Ciebie ponownie...ja też nie za często zaglądam ostatnio,ale postaram się to zmienić :) Cytuj
niuniaczek Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witaj Delarge. Miło,ze jesteś. mam nadzieje, że kłopoty zdrowotne minęły bezpowrotnie. Duzo zdrowia zycze i odzywaj się częściej!!! Cytuj
Magdalena Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 POzdrawiam Delarge!!!! życzę dużo zdrówka :) fajnie ,że jesteś :D Cytuj
minia51 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Również i ja życzę dużo zdrowia. Cytuj
ela52 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Witam Cię Delarge bardzo serdecznie i życzę dużo zdrówka, gdyż ono jest najważniejsze. Cytuj
Christina Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Witaj spowrotem DeLarge :) Życzę dużo zdrowia w Nowym Roku Cytuj
As76 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja też Cię witam ponownie. Życzę dużo więcej zdrówka z tym Nowym rokiem :) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witaj DeLarge :) Fajnie, że z nami znowu jesteś. Dużo zdrowia Ci życzę i pozdrawiam :) Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 Właśnie zauważyłam, że od jakiegoś czasu zamilkłeś. Super, że jesteś. W nowym roku życzę Ci duuużo zdrówka i wszelkiej pomyślności. Niech nowy rok będzie lepszy od starego. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi