ina12 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Basiu z bitą śmietaną to jest rarytas. Cytuj
sylwia882 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Przepis wygląda wyśmienicie :grin: na pewno go kiedyś wypróbuje :sad: Cytuj
k@sia Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Pyszny deser i świetnie wygląda :grin: Białą warstwę zrobiłam z mleka, żelatyny i serka waniliowego :-( Cytuj
figiel Opublikowano 13 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Dziekuje za wypróbowanie tego smakołyku .Przepraszam ,ze dopiero odpowiadam .Nie było mnie jakiś czas na smacznym ,a potem miałam kłopot z zalogowaniem . Kasiu super pomysł z tą białą masę ,wygląda świetnie na zdjęciach.... dzięki za podpowiedż :) ..pozdrawiam !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi