k@sia Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Tak wczoraj wyglądały drzewa przed moim domem :) Cytuj
moniurka27 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 śliczne :) uwielbiam zdjecia:) ale sama nie mam kiedy wybrać się na sesyjke :) Cytuj
beza Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Ach. wygląda to wszystko pięknie. Gdyby tylko tak zawsze było i gdyby nie ten mróz to może podobałoby mi się tak samo jak i latem Cytuj
sylwuśka Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 A ja tésknie za naszá polská zimná :mrgreen: i nawet za tymi przymrozkami, gdzie wszystko nam zamarza ;p Ale ty w Anglii ni ma zimy, ni ma sniegu, ni ma mrozu :) I choc cos tam napadalo w tamtym roku, to zaraz wszystko stopnialo :/ ah........... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi