Gość Pshemko Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam:) Nazywam się Przemek mam 20lat [!] :) dopiero zaczynam uczyć się przyrządzać dania i ogólnie potrawy ale widzę że na forum jest baaardzo wiele przepisów opisanych tak ze bez problemu może je wykonać osoba bez doświadczenia [czyli ja] ewentualnie można się o coś zapytać w poście i wszystkie wątpliwości zostaną rozwiane i wyjaśnione :) Również zdążyłem zauważyć że na forum jest duża większość kobiet niż mężczyzn hihi:) mam nadzieje ze znajdzie się więcej osobników płci męskiej :P Pozdrawiam :D Cytuj
asienka19873 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam Cie Przemku :D ciesze sie ze kolejny mezczyzna dolaczyl na forum:-) faktycznie,masz racje ze troche malo tu osobnikow plci meskiej,ale jestem za tym zeby bylo ich wiecej. Mezczyzna ktory potrafi gotowac lub uczy sie gotowac to skarb dla kobiety w kuchni :) napewno nie jedna z nas by chciala miec taka mila pomoc.. zycze ci powodzenia w gotowaniu :) i milych wrazen smakowych poniewaz jest tu wiele przepisow ktore sa naprawde pyszne! sam sie przekonasz,pozdrawiam serdecznie.Asia Cytuj
k@sia Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witam cieplutko i życzę miłego gotowania :) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Witaj Przemku na naszym forum :) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witaj Przemku wśród Smacznych :) Masz rację jest tu tyle przepisów i tak życzliwi ludzie że problemem nie będzie wykonanie , ale wybór żeby się zdecydować co zrobić :) Cytuj
Beella Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Witaj Przemek. Dasz radę napewno wszyscy Ci pomogą przygotować super potrawę,jak się uda pierwszy raz to później będzie już łatwiej. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Pshemko Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 już stworzyłem te ciasteczka pieguski i wyszły znakomite nawet wstawiłem zdjęcia do tematu mojego dzieła :)) oraz bułeczki z parówka zrobiłem wczoraj właśnie i tez wyszły przepyszne :) Cytuj
agadab Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 podobno najlepszymi kucharzami są jednak mężczyźni. :) no to powodzenia! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi