Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

15 dkg mielonego mięsa z indyka 15 dkg wątróbki drobiowej 1 cebula 1 kajzerka 1 jajko sól,pieprz ziołowy lub prawdziwy,natka pietruszki Kajzerkę namoczyć,wątróbkę i cebulę drobno posiekać.Wszystkie składniki wymieszać,doprawić.Nieduże kotleciki obtoczyć w mące i smażyć.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.