Gość dalutka Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 ...dziękuję za odpowiedź ...zabiorę sie popołudniu za klejenie pierogów... Cytuj
Gość dalutka Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 ...pierogi zrobione, zamrożone ... teraz ma pytanie ... czy muszę je rozmrozić przed gotowaniem,czy zamrożone wrzucić do wrzątku? Cytuj
teresap Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 ...pierogi zrobione, zamrożone ... teraz ma pytanie ... czy muszę je rozmrozić przed gotowaniem,czy zamrożone wrzucić do wrzątku? Nie trzeba rozmrażac tylko odrazu do gotującej wody Cytuj
Gość dalutka Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 ... i tak zrobiłam wrzuciłam zamrożone pierogi do wrzątku , abyły to moje pierwsze pirogi mrożone i pierwszy raz robiłam je z kapustą i grzybami.... zawsze robiłam z serem (choć w domu rodzinnym mama robiła je tylko z mięsem, były pyszne) i na świeżo... Cytuj
teresap Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 I jak smakowały...??? Cytuj
Gość dalutka Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 ...smakowały bardzo ...już zrobiłam kolejna porcję i zamroziłam ... czekają na szybką zachciankę ... :mrgreen: .... Cytuj
teresap Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 ...smakowały bardzo ...już zrobiłam kolejna porcję i zamroziłam ... czekają na szybką zachciankę ... :mrgreen: .... bardzo...się cieszę :grin: Cytuj
Gość dalutka Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 ...długo nie czekały na zachciankę, już dziś są zjedzone... :mrgreen: Cytuj
teresap Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 ...długo nie czekały na zachciankę, już dziś są zjedzone... :mrgreen: Całkiem nie dawno robiłam tz. na wigilię, ale narobiłaś mi znów smaka …J POZDRAWIAM Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Teresko dzisiaj robilam ruskie pierogi i zastosowalam ten przepis na ciasto........ciasto delikatne jak jedwab, poprostu rewelacja. Pozdrawiam Cytuj
teresap Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Teresko dzisiaj robilam ruskie pierogi i zastosowalam ten przepis na ciasto........ciasto delikatne jak jedwab, poprostu rewelacja. Pozdrawiam Halinko cieszę się że smakowało i to komu..??? POZDRAWIAM Cytuj
sylwiajas Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja robiłam a świeta z ego przepisu i chyba nie musze pisac jak sie robiło i jak smakowało i dodam ,że miałam z maślanką i tez były rewelacyjne . Teraz juz mam odwage robic pierogi , bede robic zapasy . Cytuj
ROKSANA Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam Maślanka może być zamiast kwaśnego mleka :) Cytuj
teresap Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Witam Maślanka może być zamiast kwaśnego mleka :) Roksanko może być i do tego troszkę chęci Życzę smacznego i czekam na opinię POZDRAWIAM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi