teresap Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Gosiu bardzo się cięszę że smakują i mam propozycję żebyś drugim razem się nie bała i zrobiła bez wody POZDRAWIAM Cytuj
gosia__66 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Dobrze,ale wtedy trzeba dużo jogurtu-na kilo mąki.Ale trudno wypróbuję. Cytuj
teresap Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Gosiu czasami trzeba się skosztować :sad: Cytuj
andy8 Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2009 Tereniu czy z tego ciasta można również zrobić pierogi z jagodami-próbowałaś kiedyś? Cytuj
teresap Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Oczywiście że tak z jagodami, mięsem, serem, grzybkami i z czym kto se życzy. Właśnie robiłam je ostatnio z jagodami Jeszcze raz zachęcam wszystkich !!! Bardzo przepraszam że tak późno odpowiadam ale wybierałam się na odpoczynek na Kurpie i już dotarłam i się by… POZDRAWIAM Cytuj
ewka888_88 Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 Zrobiłam dziś pierogi na obiad z serem, wyśmienite :lol:) Bardzo dziękuje za przepis :-D) Cytuj
Kaliope Opublikowano 16 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2009 I ja chciałabym zrobić te pierożki ale mam prośbę: czy ktoś mógłby mi napisać jak zrobić nadzienie z sera? Dotychczas robiłam tylko kluski z twarogu ale to zupełnie co innego. Pierogowy debiut przede mną :lol: Chciałam się jeszcze dowiedzieć z jakiej ilości mąki zrobić pierogi dla dwóch osób i czy mrożone jagody też się nadają? Teraz gotuję tylko dla mnie i siostry bo rodzice wyjechali do sanatorium :-D Cytuj
teresap Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 I ja chciałabym zrobić te pierożki ale mam prośbę: czy ktoś mógłby mi napisać jak zrobić nadzienie z sera? Dotychczas robiłam tylko kluski z twarogu ale to zupełnie co innego. Pierogowy debiut przede mną :mrgreen: Chciałam się jeszcze dowiedzieć z jakiej ilości mąki zrobić pierogi dla dwóch osób i czy mrożone jagody też się nadają? Teraz gotuję tylko dla mnie i siostry bo rodzice wyjechali do sanatorium :-D Odpowiedz dałam na prywatną pocztę i nie wiem co z tymi pierogami wyszły i jak smakowały, a może w czymś pomóc -najlepiej idzie mi jedzenie :) :) :) Cytuj
Kaliope Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Teresko pierogi udały się i smakowały bardzo!! Dziękuję za porady. Na pewno jeszcze zrobię w przyszłości, a myślałam nawet o tym piątku.. tym razem z grzybkami, których mamy sporo jeszcze od ubiegłego roku. Pozdrawiam serdecznie! :mrgreen: Cytuj
rybcia Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Robiłem te pierogi dopiero dzisiaj z kapustą i grzybami,ciasto wyśmienite,dziękuję za przepis :mrgreen: Cytuj
teresap Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Cieszę się że smakowały Pozdrawiam :-D Cytuj
mart Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 bede robila je dzisiaj z kefirem, nie mam zsiadlego mleka ani jogurtu a tak mi sie zachcialo ze bedzie musial byc kefir, pozniej napisze co z tego wyszlo :D Niestety musialam zrobic tradycyjnym sposobem :grin: poniewaz okazalo sie ze kefir jest z ogorkiem i koperkiem, dla mnie moze i by przeszlo ale mezowi na pewno nie :-D no trudno nastepnym razem Cytuj
teresap Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 bede robila je dzisiaj z kefirem, nie mam zsiadlego mleka ani jogurtu a tak mi sie zachcialo ze bedzie musial byc kefir, pozniej napisze co z tego wyszlo :D Niestety musialam zrobic tradycyjnym sposobem :grin: poniewaz okazalo sie ze kefir jest z ogorkiem i koperkiem, dla mnie moze i by przeszlo ale mezowi na pewno nie :-D no trudno nastepnym razem Szkoda ale może innym razem POZDRAWIAM :D Cytuj
minia51 Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Wspanialy przepis. Robiłam z serem. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi