Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 szkl. ryżu, puszka kukurydzy, czosnek, majonez, sól, pieprz. Ryż opłukac, ugotować na sypko, przelać zimną wodą. Wymieszać z kukurydzą, przyprawami, majonezem i zmiażdżonym czosnkiem (im go wiecej, tym lepiej :) ). Schłodzić w lodówce. Choć niepozorna - ale bardzo smaczna!

Opublikowano

Tą sałatkę pierwszy raz jadłam na imieninach u kolegi i ją sobie zapożyczyłam, a ja ją podaję jako dodatek do wędlin, mięs pieczonych i sama w sobie też dobra do pochrupania. Ale musi się troszkę przregryźć w lodówce.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.