agadab Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 1 szkl. ryżu, puszka kukurydzy, czosnek, majonez, sól, pieprz. Ryż opłukac, ugotować na sypko, przelać zimną wodą. Wymieszać z kukurydzą, przyprawami, majonezem i zmiażdżonym czosnkiem (im go wiecej, tym lepiej :) ). Schłodzić w lodówce. Choć niepozorna - ale bardzo smaczna! Cytuj
katarzynka Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Fakt niepozorna :) A z czym ją podajesz?? Cytuj
agadab Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Tą sałatkę pierwszy raz jadłam na imieninach u kolegi i ją sobie zapożyczyłam, a ja ją podaję jako dodatek do wędlin, mięs pieczonych i sama w sobie też dobra do pochrupania. Ale musi się troszkę przregryźć w lodówce. Cytuj
katarzynka Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Wypróbowałam, jest całkiem dobra i co najważniejsze szybko się robi, nie trzeba nic kroić ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.