agadab Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 torebka makaronu (drobne kształty, np.kółeczka), zielony ogórek, czosnek, majonez, sól, pieprz. Makaron ugotowac, przelac zimna wodą. ogórek pokroić w kosteczkę. wszystko wymieszać (czosnek zmiażdżyć i dodawac według uznania-ja daję dużo). szybko sie ją robi - a goście bardzo zadowoleni! Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Witam, zrobiłam tę sałatkę. Jest szybka i łatwa w wykonaniu, no i bardzo dobra - do potraw z grilla rewelacyjna. Podawałam ją z grillowanymi stekami - po prostu pycha - polecam i dziękuję za przepis :mrgreen: Cytuj
Jolcia Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Ja robię podobnie ale zamiast makaronu daję gotowane uszka z mięsem.Pyszota. Cytuj
campari Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 potwierdzam, bardzo dobra salatka :) Cytuj
iwonia Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 mam pytanie.Ta torebka makaronu jaka duża?A może bez znaczenia?Po prostu według uznania?Lubię wszystko gdzie występuje czosnek,więc na pewno wypróbuję Cytuj
campari Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 ja ta salatke robie zawsze wtedy kiedy zostaje mi makaron z obiadu, tak wiec i wszystkie skladniki sa na oko :) Cytuj
iwonia Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2009 sałatka pychota.Ja zrobiłam z 0,5 kg.makaronu Cytuj
iwonia Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 nie mogę wstawić zdjęcia ,chyba coś nie tak robię Cytuj
Gość grzesiek1 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam!Jestem tu nowy i też robię tą sałatkę ale daje makaron w kształcie słonecznika ogórka trę na dużych oczkach pychotka! Cytuj
kondi Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 witam ,zrobiłam wczoraj sałatkę - podałam do skrzydełek pieczonych z pieczarkami ,wszystkim smakowała . ugotowałam za dużo makaronu wiec zrobiłam dodatkowo makaron z rzodkiewką i koperkiem - super ,polecam dzięki za przepis ;) , zostanie na stałe w naszym menu :)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi