Izunia2007 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 No widzisz? Mama pokaze raz a Ty juz bedziesz wiedziala :D Zycze smacznej drozdzowki :) Cytuj
minia51 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Wczoraj upiekłam ten chlebek. Dałam trochę ziół prowansalskich i pieprzu czarnego. Chlebek udał się!!!!Nigdy nic na drożdżach nie piekłam bo nie potrafię (Wyjątek - drożdżówka bez urabiania) stąd moja ogromna radość. Chleb zjedzony został już wczoraj. Dziś piekę ponownie. Halinko, wielkie dzięki za przepis. Tą drogą chcę też podziękować Dorotce (Figiel). Ona to na bieżąco tłumaczyła mi jak i kiedy co robić. Miałam z nią kontakt na GG przez cały czas wyrabiania i pieczenia. Ona udzielała mi cennych rad. Jeszcze raz chylę głowę przed Halinką i Dorotką!!!!! Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Miniu dziękuję i cieszę się że chlebek się udał, smakuje i zdecydowałaś się go upiec. Dorotko a Tobie dziękuję za okazane wszystkie porady. Pozdrawiam Was. Cytuj
figiel Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Jesteśmy tu ,zeby sobie pomagać ...... ja też korzystam z Waszych rad ,bez których pewnie wyszedłby niejeden zakalec :) . Pozdrawiam wiosennie ...mam nadzieję ,że to już wiosna?.. dzisiaj widziałam żurawie :sad: Cytuj
minia51 Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Dziś piekąc rogaliki, zostało mi 5 dkg drożdży. Przypomniał mi się chlebek ziołowy i upiekłam. Może do wieczora wystarczy, by każdy spróbował. Pychotka. Cytuj
ina12 Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Miniu dziękuję i cieszę się że chlebek smakuje i często go pieczesz. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi