Katarzyna Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Przepis zapisany do zrobienia :D kolejka się wydłuża :) Cytuj
teresap Opublikowano 24 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Baaardzo się cieszę Halinko i dziękuję Poczekamy na Katarzyny bułeczki :) POZDRAWIAM :D :) :) Cytuj
broker Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Czy ciasto ma być takie bardzo miękkie? Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2010 To ciasto jest bardzo delikatne, prosze trzymaj sie przepisu poniewaz jest wyprobowane i zawsze wychodzi. Smacznego i Pozdrawiam. Halina Cytuj
Christina Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2010 Gdy zobaczyłam ten przepis i zdjęcie, od razu przypomniało mi się dzieciństwo - moja babcia piekła bułeczki z twarogiem 🙂 - były pyszne :grin: Mam nadzieję, że znajdę czas i kiedyś upiekę te bułeczki. Tyle mi przychodzi pomysłów na nadzienie do bułeczek, że aż ślinka mi leci - np. jeden z pomysłów: niedługo sezon na jagody i można by było zrobić z nich jagodzianki :( Dzięki za przepis i pozdrawiam. Cytuj
Gość taste12 Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Wyglądają bosko, coś czuję, że jutro piekarnik będzie mial co robić 🙂 Cytuj
Jolcia Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Teresa bułeczki upieczone i przyznaję,że są pyszne :-( . Robiłam z nutellą ,marmoladą i same z posypką. Muszę tylko popracować z kształtami ,bo wyszły różne. Dzięki bardzo za super przepis :grin: . Cytuj
Katarzyna Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2010 Że też ja zapomniałam o tym przepisie :-( dzieciaki były cały weekend u nas i była okazja je uraczyć :grin: Nic to teraz już nie zapomnę i następnym razem będę piekła :-D Cytuj
teresap Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Ja jutro też upiekę tylko z kruszonką Pozdrawiam :-( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.