apsik Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 Teresko nic się nie stało ;) -wręcz przeciwnie -bo skorzystałam i upiekłam rogaliki a przepis na nie już trafił do mojego zeszytu ze sprawdzonymi i pysznymi przepisami. :( Dziękuję za odpowiedz i bułeczki będą następne -napewno tak samo smaczne. ;) Oczywiście jak zrobię to napiszę...dla przyjaciół smakowiczów jestem Ela ;-) i pozdrawiam Cię serdecznie. Cytuj
mart Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Ciasto właśnie rośnie ;) pózniej dam znać jak wyszły,zrobię bez nadzienia. Juz zjadłam jedną,przepyszne.Teresko dziękuję za przepis,na pewno do powtórzenia, są bardzo miękkie a ciasto wyrosło jak szalone,oczywiście najwyższa ocena! Cytuj
apsik Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Mart sliczne bułeczki,u mnie będą jutro...oczywiście napiszę co za cuda mi wyszły. Cytuj
mart Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Dzieki,ja i mąż jesteśmy zachwyceni,polecam! Cytuj
teresap Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 ;) No no Mart jestem pod wrażeniem ŚLICZNE !!! Cytuj
mart Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 ;) sliczne sliczne a jakie smaczne mmm... wiesz fajnie ze zrobiłam je bez nadzienia bo mąż jadł same z mlekiem lub smarował dżemem,ja jadłam z szynką,troszke słodkawe ale to w niczym nie przeszkadza,wszystkie warianty dozwolone i super! dziekuje raz jeszcze za przepis i pozdrawiam! Cytuj
apsik Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Teresko bułeczki upieczone...wyszły miodzio. :( ..tak powiedział syn-zrobiłam na słodko z marmoladą -robiłam takie średnie i wyszło coś około 70 sztuk. Naprawdę przepis zasługujący na największą uwagę i polecam szczerze wszystkim do spróbowania... Dzięki Teresko za kolejny super przepis i pozdrawiam...następne będzie ciasto marchewkowe. ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Mmm... jakie apetyczne bułeczki - Elu gratuluję udanego wypieku ;) Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 A to moj wypiek :-) Cytuj
teresap Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Elu i Halinko wyszły śliczne bułeczki , aż troszkę zazdrosna się robię POZDRAWIAM Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Teresko ja z Twojego przepisu zrobilam rogaliki, pieklam je na Marcina ale dopiero wstawiam fotki. Przepyszne.... super przepis. Cytuj
teresap Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Halinko śliczne i bardzo się cieszę że smakują. Nie wpadła bym że można też i rogaliki zrobić, po prostu klepki na oczach ^^ Zachęcam do wypróbowania - Rogaliki, kruche i na drugi dzień świeże Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia Cytuj
DanielQ Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Ummmmmmm ale smaczne :D Dzięki za przepis. Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Teresko to ciasto jest tak pyszne ze smakuje pod każdą postacią . Buleczki prawie co tydzien wypiekam dla dzieci w przedszkolu. Ubolweam nad jednym ze moje fotki sa bardzo slabej jakosci. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi