agadab Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Nie tylko pyszna, ale i super wygląda! 30 dkg szynki 30 dkg żółtego sera 1 czerwona papryka 4-5 ogórków korniszonów 4-5 ugotowanych jajek szczypiorek sól, pieprz majonez szynkę i ser kupujemy w plasterkach, kroimy w cieniutkie paseczki. Podobnie należy pokroić paprykę i ogórki. Białka jajek kroję też w paski, a żółtka kruszę. szczypiorek siekamy. wszystko mieszamy z przyprawami i majonezem i...zajadamy, aż nam się uszy trzęsą! ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam, sałatka rzeczywiście ładnie wygląda, a jeszcze lepiej smakuje - polecam na mikołajkowy wieczór :D Za przepis dziękuję i pozdrawiam autorkę :) Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dzisiaj robilam tę salatke, naprawde pyszna i super smakuje, bardzo szybka w wykonaniu. Dzieki za wspanialy przepis. Pozdrawiam Cytuj
Gość malina4 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Salatka super bardzo wszystkim smakowała :( Cytuj
Gość iga :) Opublikowano 12 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2010 Też dziś zrobiłam, bardzo dobra (taki smak kanapki :)) :) Cytuj
szarotka86 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 A ja mam zamiar dopiero ją zrobić, pewnie będzie super na kolację.Pozdrawiam :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi