Marcin Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Witajcie. Cieszę się, że nasze forum powoli "ożywa". Mam nadzieję, że ta tendencja się utrzyma. Możecie nam w tym pomóc - zaproście tutaj znajomych. Zapraszam także do zapisania się do naszego newslettera (otrzymują go również zarejestrowani użytkownicy forum). Pozwoli to nam na bieżąco przesyłać Wam informacje na temat strony a także, przede wszystkim, informacje o nowych przepisach. Pozdrawiam i zapraszam - odwiedzajcie nas i piszcie jak najczęściej. Cytuj
DeLarge Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 przeciez musi byc jakies życie na osiedlu... :lol: Cytuj
Jola_A. Opublikowano 11 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 szkoda ze extra smaczny jeszcze nie ożył,smutno tam. :) Cytuj
Marcin Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 Cóż Jolu - wymaga to czasu i jeszcze więcej pracy z naszej strony - naszym zadaniem jest dawać Wam tam coś więcej, coś co się Wam przyda, pozwoli np. lepiej wybrać dobrą potrawę - cały czas nad tym rozmyślamy - w każdym razie nie jest źle. Może przepisów jeszcze wiele nie ma, ale będą na pewno :) Troszkę cierpliwości i obiecuję - będzie tam bardzo miło. Cytuj
Jola_A. Opublikowano 13 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2006 Poczatki zawsze sa trudne. :) Cytuj
aida Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 No ja rozumiem, że są wakacje i można zrezygnować z różnych obowiązków ale nikt mi nie powie że można zrezygnować z jedzenia a co za tym idzie i gotowania! Nie uwierze w to, że wierni wyznawcy SMACZNEGO w czasie wakcji oblegają bary szybkiej obsługi! Co się dzieje? A może wszyscy co gorliwsi przenieśli się na płatną wersję, nie wiem bo nie mam dostępu? Cytuj
Marcin Opublikowano 5 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 Nie przenieśli się - to pewne :-) Zresztą jeżeli chodzi o forum to jest ono wspólne, więc nie ma to znaczenia. Naprawdę (jak co roku) tutaj "winne" są wakacje. Nie tyle bywalcy smacznego oblegają bary szybkiej obsługi co może raczej odpoczywają, urlopują się, a jak nie sami oni to np. ich dzieci, co powoduje, że rzadziej gotują. Tak sobie to tłumaczę. Ale na pewno za jakiś czas sytuacja wróci do normy. Cytuj
Dorota Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 A no odpoczywają, odpoczywają :-) :-) :) No i w taki wakacyjny i upalny czas apetyt maleje :-P W wakacje długie popyty w kuchni zamieniane są na pobyt na świeżym powietrzu, na słoneczku, na plaży .... :) Wiem to po sobie :D :-D :-P Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Nie uwierze w to, że wierni wyznawcy SMACZNEGO w czasie wakcji oblegają bary szybkiej obsługi! Co się dzieje? A może wszyscy co gorliwsi przenieśli się na płatną wersję, nie wiem bo nie mam dostępu? ja wiem co się dzieje. Poprostu po tym jak część smacznego stała się płątna niektórzy z tych aktywnych forumowiczów przenieśli się na inną stronę, całkowicie bezpłatną. Adresu nie podam bo to nie wporządku, ale Marcin wie o jakiej stronie mówię. Cytuj
gosiek50 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 To nie jest prawdą bo na tamtej stronie pszczółko jest tylko kilku zarejestrowanych ,ale do naszego forum im daleko ,a i przepisy są takie same. :mrgreen: :shock: Pozdrawiam Cytuj
monilek26 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 I tak byliście, jesteście i będziecie dla mnie THE BEST... Cytuj
beata_polska1 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja też uważam, że wasza strona jest niezła,zawsze musi być Ktoś komu się coś nie spodoba,jej? Beata :P Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 kupując książkę kucharską nie wszystkie przepisy nas interesują a jednak nie wyrywamy kartek, :lol: może kiedyś coś się przyda nam lub znajomym. Tutaj mamy sprawdzone przepisy i dlatego fajnie by było jeśli ktoś podaje przepis (czeka na nasze opinie, jeśli oczywiście robiliśmy coś takiego) była by to istotna informacja dla tych którzy zamierzają wypróbowac , a wiele jest takich przepisów bez komentarzy :P Co Wy na to :lol: Pozdrawiam Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Pytanie o Prywatne Wiadomości przeniosłem do odpowiedniego działu: https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=4218 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi