Samanta Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 To mój pierwszy post na tym forum chociaż czytam Was od pewnego czasu. Dzisiaj wreszcie zarejestrowałam się i mogę powiedzieć że będzie mi miło dołączyć do tak sympatycznego forum. Poleciła mi je Dorotaxx i niestety narazie będę chyba nadaktywna w wątku "Rewelacyjna dieta Protal". Co jest konsekwencją nadmiernego zainteresowania dobrym jedzeniem, niestety. Cytuj
minia51 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Miło mi Cię Samanto powitać na wyjątkowym forum. Cytuj
renigliwice Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Witam Cię Samanto bardzo serdecznie! ;) :) :) Cytuj
Samanta Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jest mi bardzo miło spotkać się tu z Tobą ponieważ już znam i piekę Twój chleb, jest bezawaryjny, zawsze sie udaje. Przy okazji dziękuje za przepis. Cytuj
apsik Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ja również witam Cię Samanto bardzo serdecznie i życzę miłych wrażeń dla podniebienia...jestem Ela. Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Samanto witaj na forum ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi