mart Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Czy moze ktos ma pomysl jak uzyskac niebieski barwnik spozywczy bo nie moge go nigdzie kupic. Cytuj
DeLarge Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 jagody, czarna porzeczka https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...&hl=barwnik Cytuj
mart Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 De Large dzieki wielkie,nie zauwazylam tego tematu,no dobra jagody i co dalej? mam kupic mrozone i wycisnac z nich sok? Cytuj
DeLarge Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 dokadnie tak choc najlepsze bylyby swieze owoce Cytuj
mart Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Da sie zalatwic,sa swieze ale czy o tej porze roku sok z nich bedzie barwil na niebiesko,tego nie wiem ale dziekuje za pomoc. Cytuj
mart Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Znalazłam barwnik ale bosko!!! ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi