ala291 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 ciasto jest niesamowicie smaczne! po raz pierwszy jadlam je w ub.roku w sanatorium, piekły je panie kucharki jak wyjeżdżalam poprosiłam o przepis i od tamtej pory piekę je naprawdę bardzo często żałuję,że nie mam aparatu by wstawić zdjęcia upieczonego rodzynkowca ale ciasto warte roboty,bo przepyszne!! Cytuj
andy8 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Kingo śliczne ciasto ,zmiany które wprowadziłaś tylko ulepszyły wygląd i zapewne smak tego wypieku-gratulacje i pozdrowionka ;) Cytuj
Kaliope Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Serdecznie dziękuję za miłe słowa i również pozdrawiam cieplutko ;) A ciasto smakuje rzeczywiście - i to bardzo :) Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witam 🙂 dziewczyny widząc zdjęcia Waszych wypieków skusiłam się i ja na to ciacho :mrgreen: Ciasto super - godne polecenia 🙂 Dziękuję za przepis, pozdrawiam autorkę i czekam na więcej takich przepisów :grin: Cytuj
Kaliope Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Dorotko śliczne ciasto... jak apetycznie wygląda!!! Mnianm... :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi