Sylwiak_81 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 BArdzo dziękuje za miłe słowa :D Cytuj
ala291 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 dzisiaj robiłam faworki,nie wczoraj,tylko dzisiaj naszła mnie ochota na te Twoje faworki teresap,i powiem tyle...suuuuuuuuuuuuuuuper!!! ciasto wyszło świetne,a fawroki chrupiące i smaczne :D przepis na 6 teresap :) pozdrawiam :) Cytuj
kasiek88 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 a ja już swoje wszamałąm...żałuje,że nie zrobiłam więcej!! daje 5 bo przepis prawie taki sam jak mój, a mój mi bardzo smakuje:) Cytuj
ala291 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 kasiek88,kiedyś zrobimy więcej :D tylko czy bioderka i brzuszki to "wytrzymaja"? :) Cytuj
teresap Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Alu cieszę się że smakują i dziękuje za opinie , dziękuje również Kasi za 5 POZDRAWIAM WSZYSTKICH Cytuj
kasiek88 Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 "ala291" - no z tym brzuszkiem i bioderkami to bedzie mały problem,hehe:) Ale czasem chwilka zapomnienia się należy:) Cytuj
teresap Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Masz racje Kasiu , chwila zapomnienia , bo przecież POST POZDRAWIAM Cytuj
sylwuśka Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Ja dzis robilam Faworki z podobnego przepisu tzn praktycznie indentyczny ;p 300 gram máki 4 zóltka 1 jajko 5 lyzek gestej smietany szczypta soli 1 lyzka wódki :mrgreen: Wszystko razem wymieszalam i odstawilam na pare minut do lodówki :neutral: Pozniej rozwalkowalam ciasto i wycinalam faworki ;p Smazylam wszystko w oleju :-? Siedze teraz i wcinam. Pstryknelam fote, bo zaraz nie bedzie :? Cytuj
teresap Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Sylwuniu przypomniałaś o faworkach, bo ostatnio troszkę odeszły w niepamięć Może dla tego że to nie czas, ale nie będę czekała na tłusty czwartek tylko zrobię bo jak się patrzę na Twoje to mi ślinka cieknie, a Ty sama wcinasz i nie poczęstujesz. Pozdrawiam wszystkich :mrgreen: Cytuj
sylwuśka Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Teresko ja z checia bym sie podzielila tymi faworkami, tylko problem w tym, ze juz wczoraj ich nie bylo :mrgreen: A robilam je choc wiem ze nie pora, ale mezus taka zachcianke mial ;p Cytuj
teresap Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Teresko ja z checia bym sie podzielila tymi faworkami, tylko problem w tym, ze juz wczoraj ich nie bylo :mrgreen: A robilam je choc wiem ze nie pora, ale mezus taka zachcianke mial ;p Wybaczam - wpadnę drugim razem, a co do pory to każda dobra. papa Cytuj
figiel Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Dzisiaj u mnie zagościły te pyszne faworki :grin: ...Zgadzam sie ,ze najlepsze na świecie ...połowy już nie ma. Po prostu pyszne , kruche jak ....prawdziwy chrust ;) ...Dziekuję za przepis - Pozdrawiam !!!! Cytuj
Kaliope Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Ależ apetyczne smakołyki ;) Cytuj
minia51 Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 Ślinka leci, może i ja się kiedyś odważę upiec takie faworki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi