Gość nieoznakowany Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 Przed chwilka się zarejestrowałem wiec wybaczcie pomylenie działu.... Mam problem, znalazłem zdjęcie wspaniale (moja opinia) wyglądajcego ciasta ale nie wiem jak się nazywa a co za tym idzie nie znam przepisu na nie........ Ale mam link do zdjęcia https://i.joemonster.org/i/an/wielkiezarcie30.jpg Wiec proszę osoby znające się na wypiekach o pomoc w zidentyfikowaniu........... Cytuj
kasiek88 Opublikowano 18 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2009 chetniebym pomogła,ale nie otwiera mi się link;/ Cytuj
gatita Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Niestety u mnie się też nie otwiera. Może skopiuj zdjęcie ? Cytuj
Gość nieoznakowany Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Tutaj daje nowy link......... [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
gatita Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2009 Teraz jest ok !!!! Pysznie wygląda !! Niestety nie mogę go skojarzyć z jakimś konkretnym przepisem.... ta biała masa wygląda wygląda mi na sernikową, ciasto to pewnie jakiś krokant.... Cytuj
ina12 Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Po prawej stronie obok ciasta pisze że pochodzi zdjęcie z " Wielkie Żarcie" . Ciekawi mnie czy chodzi Tobie o ciasto, czy żeby zalogować się na tą stronę. Ja w każdym bądź razie na inne strony się nie zaloguję. Uważam że dobrze zauważyłam, a jeżeli nie to proszę zwrócić mnie uwagę. Zaloguj się i problem z identyfikacją ciasta jest rozwiązany. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi