Gość adix1235 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 potrzebne składniki: opakowanie mrożonych "Warzyw na patelnię" szczypta przyprawy typu kucharek (najlepiej paprykowej, ma charakterystyczny aromat) do smaku szczypta przyprawy do potraw włoskich, również do smaku 2 łyżki oliwy sposób przygotowania: na rozgrzana oliwę wsypujemy zamrożone warzywa i podsypujemy przyprawami,wszystko przykrywamy i na wolnym ogniu dusimy.Uwaga na opakowaniu piszą często żeby dusi przez ok. 5 min.Ja polecam dusic do puki fasola szparagowa będzie miękka,jeśli fasoli niema dusimy ok 10 min. Wiem ze to dział dla wegetarian ale można również dodac ok. 30dag pokrojonej w kostkę kiełbasy. Cytuj
Kacza Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Ja podgrzewam warzywa na patelni i do smaku dodaję tylko sól. Przepyszne! Cytuj
kuradomowa Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 O, ja też to bardzo lubię... Od czasu, do czasu kupuję takie warzywka mrożone, co to tylko hops na patelę i gotowe... Tylko ostatnio trochę się przestraszyłam, bo jak je podałam mojemu milusi, to dostał ochotę na sex... Nie wiem co tam było w tych warzywach, ale wydawało mi się, że aż takie pieprzne nie były. No ale widocznie my baby nie jesteśmy tak delikatne by to wyczuć...^^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.