Gość persil91 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 Witam! Mam takie pytanie. Chciałem kupić mamie na 50. urodziny frytkownicę. Ale naszły mnie pewne wątpliwości. W sklepie dostępne są frytkowniece od 20 zł do paru tysięcy złotych. Czym one się różnią? Dlaczego jest aż taka wysoka rozpiętość cenowa? Zbyt wysokiej sumy nie chciałbym wydac (i najwyżej wybiorę coś innego), ale taniego bubla, z którego otrzymam ciągnące się frytki też nie chcę. Cytuj
Izunia2007 Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Musisz zwrocic uwage na moc.Im wieksza tym lepiej beda sie piekly frytki.Ja sama mysle o frytkownicy ale takiej gdzie uzywa sie tylko kilka lyzek oleju. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Ja swoją frytkownicę Tefala mam już z 15 lat i jestem zadowolona :) Teraz już są nowocześniejsze > ale jedyne czego mi brakuje w mojej to to że nie wyjmuje się tego pojemnika na zawartość :) i myjąc trzeba walczyć z całą frytkownicą :D Wygodniej byłoby umyć tylko sam pojemnik :) Kupując zwróć uwagę na firmę > te takie firmy krzak to raczej są jednorazowe :) Nie zawsze trzeba wydać duże pieniądze żeby coś dobrego kupić :) Cytuj
basga Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Ja mam De Longhi i jestem zadowolona;koszyczek jest wyjmowany. Izunia-widziałam takie gdzieś w necie i zaciekawiły mnie te minimalne ilości oleju do smażenia. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Basiu ja mam też koszyczek wyjmowany :) wiem że są takie w których wyjmuje się ten pojemnik na olej kiedy chcesz wylać lub umyć :D Cytuj
basga Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 Taaak?No jednak czego to się jeszcze nie wie... :D Cytuj
gatita Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja też mam DeLonghi. Nie mam wyjmowanego całego wkładu ale bez problemu spuszcza się olej specjalnym zawrkiem. Natomiast wkład ten jest umieszczony pod kątem i nie potrzeba tak dużej ilości oleju jak w zwykłej frytownicy Cytuj
aida Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Ja też mam od jakiegoś czasu Tefala i jestem zadowolona taka nieduża z pojemnikiem na olej można myć w zmywarce. Kosztowała ok 200 zł. Cytuj
Gość persil91 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Czyli tych poniżej 100 zł nie warto kupować? A taki garnek z sitkiem przeznaczony także do smażenia frytek? Cytuj
mart Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 nie polecam ale te z wyjmowanym zbiornikiem jak najbardziej,wczesniej mialam taką co sie nie wyjmował i było o wiele wiele gorzej Cytuj
basga Opublikowano 7 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2009 Właśnie w nowej gazetce z makro widziałam taką z wyjmowanym pojemnikiem na olej,tylko coś dziwnie tania bo około 100 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi