ina12 Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Na opakowaniu w składnikach nie są wymienione żadne ryby. Natomiast jest między innymi wymieniony ekstrat z kraba, aromat krabowy. Pasta jest o smaku krabów i ważne że jest pyszna. DeLarge dzięki że dałeś znać i dobrze że nie mielą pangi, w przeciwnym razie bym nie mogła robić tej pasty. Cytuj
AnnaK Opublikowano 6 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Czy paluszki należy wcześniej rozmrozić ? Może głupie pytanie,ale ja nigdy nie robiłam nic z surimi,bo myślałam,że to jest rzeczywiście z krabów. Cytuj
mart Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2009 Nie ma głupich pytań :sad: tak trzeba je rozmrozić Cytuj
BEAZAR Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Naprawdę warto zrobić tę pastę. Zrobiłam oczywiście z marchewką. Wszyscy się zajadają. Dzięki za świetny przepis :grin: Cytuj
mart Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 ciesze sie ze Ci smakowało,tez ja dzis robilam :grin: pozdrawiam! Cytuj
Gość jankee Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Witajcie! Sałatka jest bardzo smaczna. Ale na marginesie jak wspomniał jeden z wypowiadających się w temacie paluszki krabowe - surimi składają się z mielonego mięsa ryb [są tylko formowane, barwione i aromatyzowane ażeby przypominały namiastkę mięsa krabów-prawdziwe mięsko z krabów kosztuje o wwwwiiiieeeelllleeee więcej...] Pozdrawiam! Cytuj
Jolcia Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Wczoraj zrobiłam pastę i przyznaję,że bardzo smaczna.Rodzince też smakuje. Dzięki za przepis. A tak na marginesie to pierwszy raz jadłam surimi. Zawsze bałam się spróbować. Teraz mogę spróbować zrobić sałatkę, bo przepis mam od koleżanki już rok. Cytuj
mart Opublikowano 28 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 super ze smakuje ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.