kasiek88 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Czy ktoś wie,co mogę wykombinować z twarożku? tak myślę nad jakaś pastą na chlebek do śniadanka ale szczerze mówiąc niewiem jak się do tego zabrać.... a podobno na chlebku bardzo smakuje:) Cytuj
mart Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 dodaj szczypiorek albo koperek,smietane,troche soli i gotowe,pyszka :sad: Cytuj
gatita Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Możliwości jest wiele: -pokrojone oliwki i cebulka -koncentrat pomidorowy, cebulka, majonez i troszkę czosnku -jaja na twardo, koperek i pokrojine drobno pomidory bez skórki -łosoś wędzony z cebulką i koperkiem -wędzona ryba i cebulka -tuńczyk z puszki, cebula, ogórek konserwowy Może coś wybierzesz dla siebie ??? A jak nie, to zawsze zostaje klasyka czyli z rzodkiewką ! :sad: Cytuj
kasiek88 Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 no właśnie, zrobiłam mały misz masz z rzodkiewka, szczypiorkiem, cebulka, smietanka, przyprawilam i pycha!! dziekuje!! dzieki wam mój twarożek nie poszedł na marne:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi