AnnaK Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 1 litr esencjonalnego rosołu z drobiu 4 łyżki drobnego suchego makaronu (np. gwiazdki,malutkie muszelki) 1 szklanka śmietany 4 łyżki starkowanego sera (najlepszy parmezan) sól,biały pieprz Do gotującego rosołu wsypać makaron,ugotować,zestawić z ognia.Śmietanę lekko ubić,połączyć z niewielką ilością zupy,rozprowadzić,całość lekko spienić i doprawić.Ciepłą zupę rozlać do talerzy i posypać serem. Zupa nie nadaje się do podgrzania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.