Marcin Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam. Zapraszam Cię do rejestracji na naszym forum. Będziesz wtedy mógł uczestniczyć w dyskusjach których u nas coraz więcej ;-) Zaproś również na to forum Twoich znajomych - Twoja i ich wiedza może się nam przydać. Pozdrawiam Marcin Cytuj
efcia Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Kilkanaście dni temu zalogowałam się ,ale: 1. Zrobiłam błąd w nazwisku 2.Nie chcę aby moje pełne imię i nazwisko ukazywało się na forum 3. Jak zmienić aby tylko wymyślone przeze mnie hasło lub pseudonim się wyświetlał 4. Jak się zorientowałam, że inni nie podali pełnych swoich danych to moje już "poszły w świat" 5.Nie chcę zmieniać poczty tylko nazwę użytkownika POMUŻCIE !!!!!!!!!!!!!! Czekam na odpowiedż : efcia58@op.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi