sylwuśka Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Potrzebne na będzie 1 puszka kukurydzy kawałek żółtego sera 1-2 ząbki czosnku majonez sól i pieprz Ser żółty kroimy w kostkę, dodajemy puszkę kukurydzy. Czosnek gnieciemy na papkę posypujemy solą i dodajemy do sera i kukurydzy.Dodajemy majonez doprawiamy do smaku i mamy sałateczke 🙂 Dobra jest do różnego rodzaju mięska, a najbardziej do grilla 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2009 Witam, zrobiłam tę sałatkę - dla rodzinki rewelacja, bo lubimy czosnek :-D Polecam, bo szybka i smaczna :-D Dziękuję za przepis i pozdrawiam :D Cytuj
Gość Beata111 Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Ja robię podobną, tylko z czerwoną fasolą z puszki. Bez soli. Sylwuśka - jutro robię Twoją. :-D Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2009 Polecam, bo warto - smacznego :-D Cytuj
sylwuśka Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2009 dziekuje bardzo za wypróbowanie mojego przepisu :-D Cytuj
lenusia Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Ja dodaje jeszcze ananasa z puszki. To moja ulubiona sałatka. Robie ją na wszystkie przyjecia. A i duzo czosnku nawet 5 ząbków. Rewelacja Cytuj
Emillia Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Tak sobie myślę czy ten żółty ser może zostać zastąpiony np. jajkiem? Przepis strasznie mi się podoba ale u mnie nie bardzo mąż lubi ser krojony w kostkę w sałatkach. Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Myślę, że spokojnie można zrobić taką zamianę - smacznego :) Cytuj
Emillia Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Bardzo dziękuję! Więc mam już zajęcie na weekend jak już się uporam ze słoikami ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi