Gość jimmy1986 Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Chciałbym się przywitać, gdyż na forum jestem nowy aczkolwiek przeglądam mniej lub bardziej regularnie od dawna. Chciałbym Was ostrzec przed wynalazkiem z biedronki pod tytułem whiskey "golden loch" za 34 zeta. Wczoraj zakupiłem to świństwo bo mieliśmy z dziewczyną ochotę na jakiś alkohol inny niż piwo/wódka. Z łyskaczami mam pewne doświadczenie i tymi z górnej jak i dolnej półki. Tym razem o wyborze zadecydowała cena (student - wiadomo jak jest) wiec wzielismy najtansza. Być może nie kupiłbym jej ale kiedyś kupilem tania whiskey w tesco i była całkiem niezła jak na tą cenę, lepsza od "jasia" wg. mnie chociaz moze to nie osiagniecie bo jasiek to straszna berbelucha no ale dobra nie o tym mialo byc. otoz podczas wczorajszej konsumcji tegoż to biedronkowego specjału czułem odrazu, że w smaku tragedia no ale jak już zaczęliśmy... W sumie wypiłem może z 250 ml (z lodem i colą), może to i nie mało (gdzieś z 4 piwka) i wystarczająco, żeby być ostro wstawionym i tak się zresztą czułem ale bez przesady. po polozeniu sie spac tak zaczal bolec mnie brzuch, wiadomo co robilem jak kot a rano - do teraz boli mnie glowa, czuje sie struty, gdzies jeszcze godzine temu czulem sie jak nawalony (wczoraj skonczylismy o 22) (moze wydaje sie wam ze po prostu opisuje sie ze sie urznalem i mam kaca ale ja po takiej ilosci w zyciu kaca nie mialem). Martwiłem się nawet, że to coś z wątrobą że może nie metabolizuje alkoholu i dlatego tak mnie wzięło.. W każdym razie wersja ze to po prostu syf jest chyba najbardziej prawdopodobna. Tak źle w życiu jak po tym się jeszcze nie czułem. To znaczy czułem ale jak np wypiłem sam gdzieś z pół litra do tego piwa/wino - to normalne ale nie po 4 drinkach. gorszej berbeluchy nigdy nie piłem, pamiętam kiedyś urżnąłem sięmłodym winem do tego piliśmy wódkę - było źle - ale teraz jest jeszcze gorzej i w dodatku piłem TYLKO jeden alkohol i stosunkowo mało jak na efekty. To tyle pozdrawiam. p.s. chyba umieściłem w złym dziale - pewnie powinno być w poradach jeśli tak to proszę moderatora o przeniesienie Cytuj
Niedzwiadu Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 jak byś ciupkę pieniędzy dołożył to byś kupił rewelacyjną whiskey o nazwie Paszport :wink: nie jest ani za słodka ani prze perfumowana i nie jest taka hmm "zwykła" jak Johnny czerwony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi