Gość kazdan Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Małe pytanko Po upieczeni chleba w automacie skórka nie jest przyrumieniona i opadnięta o jakieś 2 cm powstaje taki dołek. Chleb smakowo jest dobry. ................................................................................ ............ ................................................................................ ............. ................................................................................ .................. ................................................................................ ........... ................................................................................ ....................... ................................................................................ ........................ ................................................................................ .... Cytuj
Izunia2007 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Za duzo plynow.A skorke przed pieczeniem posmaruj roztrepanym jajkiem to sie ladnie zarumieni ;) Cytuj
gatita Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Może ustaw maszynę na skórkę bardziej rumianą. Dołek w chlebie to tez może być za duża ilośc drożdży. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.