Mały Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Składniki: 1 szklanka cukru 1 szklanka mleka 0,5 kostki margaryny 1 łyżka kakao cukier waniliowy opakowanie wafli tortowych Mleko z cukrem gotować tak długo aż zacznie gęstnieć wtedy dodać margarynę, kakao i cukier waniliowy, wystudzić. Smarować andruty i przyklejać jeden na drugi. Całość zawinąć w papier, obciążyć (np garnkiem z wodą) i zaczekać do następnego dnia aby się skleiły. Przepis znaleziony lecz sprawdzony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.