Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie szukałem na necie ale nic nie znalazłem chodzi mi o różnice między:

Zastawa stołowa przy daniu głównym barszcz czerwony z dodatkiem krokieta

a barszczem czerwonym z dodatkiem pasztecików .

Może ktoś szybko i bez problemów znajdzie , bo ja nie dałem rady .Byłbym bardzo wdzięczny , jest to dla mnie dosyć mocno ważne .Pomóżcie [E] [E]

Chodzi o naczynia i sztuczce bo przy tej i drugiej potrawie sa inne naczynia i sztuczce ....Chyba nie odpowiedni dział ale nie wiedziałem gdzie szukac pomocy ;)

Opublikowano

a dlaczego uważasz,że przy jednej i drugiej potrawie,są różne sztućce?? Wcale tak nie uważam. Jeżeli podajesz czerwony barszczyk,to może być na małym talerzu (czyli mały-głęboki) mozesz podać go w kokilce (taki specjalny kubeczek) a przy krokietach,są jak zawsze nóz i widelec,a przy pierożkach,tylko sam widelec.Tyle ci mogę podpowiedzieć,reszta nalezy do ciebie,powodzenia życzę ;)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.