AnnaK Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Sparzając główkę kapusty na gołąbki do wody wlać kilka łyżek oleju.Liście łatwiej oddzielają się i nie rwą. ;) Cytuj
basga Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2009 Kiedyś w TV to samo polecali z octem. Cytuj
sylwuśka Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 basqa :D Dokładnie jak gotujemy główke kapusty to do wody dolewamy octu :D Widziałam program w TV jak również wyprobowałam ten sposób i powiem, że skuteczny :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.