karmelka86 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Witam, poszukiwałam przepisu na sałatkę i natknęłam się na wasze forum ku mojej uciesze. :( Znalazłam już parę przepisów które mnie zainteresowły i dziś po pracy pierwszy zrealizuję mam nadzieję że bedzie pysznie bo kucharka ze mnie narazie marna bo początkująca. Pozdrawiam wszystkich . ;) Cytuj
k@sia Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Witam Cię serdecznie ;) Znajdziesz tu jeszcze wiele ciekawych i wcale nie skomplikowanych przepisów, a już na pewno smacznych :( Cytuj
karmelka86 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 dla mnie najważniejsze teraz jest żeby nie były skomplikowane ;) Cytuj
ina12 Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Karmelko witam Cię, nie ma skomplikowanych przepisów. Krok po kroku i przekonasz się osobiście jakie wspaniałe pyszności będziesz robiła. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
minia51 Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Karmelko, witam i pozdrawiam. Życzę sukcesów w kuchni. Cytuj
Gość Mała-Maria Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Witam Cię Karmelko ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi