Gość Taz Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Witam wszystkich. Jestem Taz, jestem facetem i wlasnie zaczynam swoja przygode z gotowaniem, dzisiaj ugotowalem ziemniaki-i jestem z siebie dumny :( a tak serio to musze nauczyc sie gotowac bo czas sie usamodzielnic a stolowanie sie w restauracjach czy pubach jest nie na moja skromna kieszen. Mam nadzieje że pomozecie mi ogarnac co nieco gotowanie chociaz najprostszych potraw ;) pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Witam Cię Taz, napewno pomożemy Tobie. Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Witaj Taz. Mam nadzieję, że znajdziesz na forum coś dobrego i łatwego do przygotowania ;) Cytuj
k@sia Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Witaj Taz :( Podobno to mężczyźni są najlepszymi kucharzami, więc kto wie, czy z pomocą wszystkich smakowiczów nie zostaniesz mistrzem kuchni ;) Cytuj
Gość Taz Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Wiesz, mam taka cicha nadzieje ;) ale nie chciałem tak od razu pisać o moich kulinarnych ambicjach... już nawet wybrałem sobie pierwsze danie jakie sam zrobię (poza ziemniakami oczywiście, bo same ziemniaki sie nie liczą :( ) a są to naleśniki z serem na słodko...tylko muszę najpierw poznać tajemnice proporcji składników hehe Cytuj
k@sia Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Ja Ci życzę samych kulinarnych sukcesów ;) Inna opcja nie wchodzi w grę :( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi