Gość Nichilus Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witam! Mam malutki problem natury kulinarnej i w zwiazku z tym pisze na forum - jak mi sie wydaje dobrze trafilem? [E] Musze do jutra upiec murzynka i dlatego prosze o szybka odpowiedz, do tej pory robilem go zawsze na wodzie z kranu (rzeczna jasna przegotowanej [E] ale tym razem robie go na specjalna okazje, dla gosci mojej szkoly na drwi otwarte i domyslacie sie, ze musi byc idealny, jednoczesnie boje sie bawic w eksperymenty, moze moje pytanie wyda wam sie glupie: jaka wodę mineralną powinienem dodac (mysle ze aqua bylaby najlepsza?) zeby placek byl maksymalnie smaczny? pozdrawiam Cytuj
gatita Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 :grin: Fakt, problem jest malutki, dodaj byle jakiej wody, nawet przegotowanej ! Wszystko się uda !! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.