bona Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Od dawna przyglądam się Waszemu forum,ale jak dotąd brak mi było odwagi "wyjść z ukrycia".Mam na imię Bożena i bardzo dużo się od Was nauczyłam.Pierwsze lody przełamane i mam nadzieje milo spędzać z Wami czas.Pozdrawiam gorąco. Cytuj
minia51 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witam Cię Bożenko nz Smacznym Forum i pozdrawiam! Cytuj
basga Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witaj Bożenko-miło cię tu widzieć. :-) Cytuj
k@sia Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Witaj Bożenko :-) Cieszę się, że się odważyłaś i do nas dołączyłaś :?: nie ma się czego bać :?: ale uważaj to forum wciąga :?: Cytuj
bona Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Bardzo dziękuję za mile przywitanie :-) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Bożenko witaj w smacznej rodzince Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Witaj Bożenko fajnie, że do nas dołączyłaś ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2009 Bożenko czekamy na Twoje przepisy ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi