figiel Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam poświątecznie :-D ....sałatka zrobiona z tunczykiem , bardzo smaczna , najlepsza na drugi dzień .Zrobiłam z mniejszej porcji .Przepis podałam kuzynce.Wypróbuję jeszcze z kurczakiem . Dziękuję za przepis i pozdrawiam :) Cytuj
teresap Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Bardzo się cieszę że sałatka smakowała. Ja dziś też zrobiłam z tuńczykiem POZDRAWIAM :-D Cytuj
iwonia Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 ja ją zrobiłam dzisiaj,ponieważ szukałam czegoś "innego" .Sałatka pycha .polecam!!!!!Jak mi się uda to wstawię zdjęcie.dziękuję za przepis i pozdrawiam autorkę!!! :grin: :D :) Cytuj
teresap Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 ja ją zrobiłam dzisiaj,ponieważ szukałam czegoś "innego" .Sałatka pycha .polecam!!!!!Jak mi się uda to wstawię zdjęcie.dziękuję za przepis i pozdrawiam autorkę!!! :grin: :D :) Dziękuje i również POZDRAWIAM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi