ewa42 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Biszkopt z 8 jaj Krem czekoladowy 2 czekolady gorzkie 2 czekolady mleczne 4 kubki kremówki To wszystko razem rozpuscic na małym ogniu ciagle mieszajac.Ostudzic i wstawic do lodówki na noc.Na drugi dzien ubic na sztywna mase.Przekładac biszkopt jedna warstwe na druga warstwe ubic dodatkowo kremówkie ze sniezka na to trzecia czesc biszkoptu i na wierzch masa czekoladowa.Ja zostawiłam troche smietany ubitej do dekoracji zeby był lepszy efekt i takie cudo wyszło;)) Cytuj
ANGI Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Torcik prześliczny, a jeszcze jak smakuje tak jak wygląda to ja już mam na niego ochotę :mrgreen: Cytuj
ewa42 Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 Torcik prześliczny, a jeszcze jak smakuje tak jak wygląda to ja już mam na niego ochotę :mrgreen: Jest bardzo pyszny polecam:)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi